Είναι παράξενα κίτρινη μέσα στο μπλε. Ανάβει το τελευταίο σπίρτο της θύμησής του. Όταν χαράξει, τα σημάδια θα ζουν στη γλώσσα τους. Στο άγγιγμα του δέρματος οι πόροι ανοίγουν και μπαίνει. Η ηδονή. Όλη η θάλασσα χύθηκε πάνω της.



(απόσπασμα από το κείμενο "ΧΩΡΑ")

Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου 2017

ΕΤΗΣΙΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ


Αύριο συμπληρώνεται ακριβώς ένας χρόνος από την ημέρα που ο Θάνος Ανεστόπουλος - frontman και ψυχή του συγκροτήματος "Διάφανα Κρίνα" - πέρασε στην άλλη όχθη, σε "μια γη που ανατέλλει". Υπάρχουν κάποιες απώλειες που δεν τις συνηθίζεις ποτέ. Απλά προσπαθείς να βαδίζεις αρμονικά δίπλα τους, κρατώντας πάντα στην ψυχή σου την αγάπη για τον άνθρωπο που έφυγε και τις στιγμές που ζήσατε. Έτσι κι εμείς, που γνωρίσαμε, αγαπήσαμε, ζήσαμε με τον Θάνο, ένα χρόνο τώρα ο καθένας με τον δικό του τρόπο, προσπαθούμε να κρατάμε ζωντανά όλα εκείνα που μας έδεσαν. Και είναι πολλά.

Πριν τρία χρόνια ο Θάνος ήταν καλεσμένος στον σταθμό μας http://magazen.gr/ και την εκπομπή της Εύας Κακλειδάκη "Το μήλο της Εύας" κι έδωσε μια πολύ όμορφη όμορφη συνέντευξη. Ανοίγοντας όπως πάντα την καρδιά του. 

Ας είσαι αναπαυμένος φίλε μας...




Υ.Γ. Η φωτογραφία είναι από το Live της επανένωσης των "Διάφανων Κρίνων" προς τιμήν του Θάνου, που έγινε στις 10 και 11 Σεπτεμβρίου 2015 στην Τεχνόπολη, Γκάζι


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου